Alexart Nails & Graphics

Gél lakkozás

 

Gél lakkozás

A gél lakk technika sokat változott és fejlődött az elmúlt néhány évben, a technikák egyre széleskörűbbek és a tartósság is egyre jobban megközelíti a műkörömét. Remek megoldás annak, aki nem vágyik hosszabb körömre a sajátjánál, csak ápolt, szép, gyors és tartós megoldást szeretne.

A hagyományos lakkozással ellentétben a gél lakk UV fényre tökéletesen megköt, így nincs szükség további elővigyázatosságra a nap folyamán. Nem megy tönkre a házimunkától és a hétköznapi tevékenységektől sem, de teljesen természetes érzést biztosít. Továbbá a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem vékonyítja el a saját körmöt. Eltávolítása oldószerrel vagy csiszológéppel történik.

 

Díszítés

A legtöbb díszítés már a gél lakkozásnál is kérhető és ugyanolyan tartós, mint a műkörmöknél. A díszítések kézzel is készülhetnek, így lehetőség van bármilyen egyedi minta kialakítására. Lehet matricás verzió is, kövek, nyomda, fólia stb. Fontosnak tartom azt, hogy a végeredmény egyedi és szinte ékszerként hordható legyen. Jöhetsz konkrét elképzeléssel, de az sem baj, ha úgy érkezel, hogy még nem tudod pontosan mit szeretnél, együtt összerakjuk a leginkább hozzád illőt.

 


vissza