Alexart Nails & Graphics

Manikűr

 

Kinek ajánlott a manikűr?

A kezünk alapvető figyelmet követel, ha az ápolt megjelenésről van szó. A manikűr lehetőséget biztosít azoknak, akik a természetes, ápolt hatást kedvelik, továbbá körömerősítési technikaként is alkalmazható.

Ezt a technikát azoknak is ajánlanám, akiknek valamilyen okból nem lehet színes anyag a körmükön, mint egészségügyi dolgozók, vagy bizonyos zeneművészeti ágban dolgozók stb.

 

A manikűr szerepe a körömerősítésben

A manikűr ma már nem csak egy esztétikai szolgáltatás, hanem a saját köröm megerősítése is beletartozik. A technikája pedig a japán manikűr, ami számtalan helyzetben tud segíteni a problémás körmökön. Amennyiben a saját köröm töredezik, repedezik ez a legjobb megoldás, amely tartósan erősebbé teszi a természetes körmöket.

Elkészítésekor nincs szükség vegyszerekre, két természetes anyag felhasználásával (méhviasz és talkum) készül. A végeredmény úgy néz ki, mint egy gyönyörű, fényes lakkozás, amely hetekig tartós, de nem kopik. A japán manikűr kúraszerű alkalmazásával megerősödik a köröm és megszűnik az akár sok-sok éve tartó berepedezés. Nagy segítség a japán manikűr olyan esetekben is, ha valaki úgy döntött, nem szeretne többet műkörmöt és a műköröm eltávolítása után, amennyiben el van gyengülve a köröm, megerősíti azt.

 


vissza